Jaarmarktfuif + Jaarmarktstand

Jaarmarktfuif:

Onze jaarlijkse jaarmarktfuif + kinderfuif valt dit jaar op zaterdag 19 oktober. Hiervoor zijn ingangsbandjes beschikbaar bij alle aspi’s en leiding.

De kinderfuif zal doorgaan van 19u-21u en kost 2 euro. Op deze kinderfuif kunnen alle kindjes hun is goed komen amuseren met hun vrienden, terwijl de ouders iets kunnen drinken aan de bar en wat bijpraten. De jaarmarktfuif zelf dan gaat door van 21u-03u en kost in VVK 5 euro en ADK 6euro. Helaas is dan de kinderfuif afgelopen en is het tijd voor alle kindjes om huiswaarts te keren. De ouders zijn natuurlijk welkom om te blijven!

Voor de jaarmarktfuif zijn we ook nog steeds op zoek naar security, dus heb je zin om onze Chiro een handje te helpen? Aarzel dan niet om iemand van de leiding na een Chiro zondag aan te spreken of een berichtje te sturen!

Jaarmarktstand:

Onze jaarlijkse stand op de jaarmarkt van Dworp valt dit jaar op dinsdag 22 oktober. Kom onze Chiro steunen en geniet van een frisse pint of beersel of kies je liever voor een jenevertje uit ons ruim assortiment?

Tot dan!

De leidingsploeg