Jaarmarktfuif & Jaarmarktstand

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de jongens en meisjes van Chiro Dworp ook dit jaar opnieuw hun befaamde Jaarmarktfuif! Zin om nog eens goed los te gaan en te genieten van een frisse pint, kriek of iets anders? Dan ben je hier op 14 oktober aan het juiste adres!

De Jaarmarktfuif is ook dit jaar een 16+ fuif: Al wie 16 jaar of ouder is (of geboren in 2001) , is welkom op onze fuif!

Natuurlijk is er voor de kinderen van 19u tot 21u nog altijd de fameuze kinderfuif waar er helemaal uit de bol gegaan kan worden! Dit terwijl de ouders gezellig bijpraten bij een goeie pint!

Inkombandjes zullen binnenkort beschikbaar zijn bij de leiding en aspiranten van Chiro Dworp!

Er zullen oordopjes aanwezig zijn indien u de muziek te luid vindt, deze zijn gratis geschonken door de christelijke mutualiteit.                                                             https://www.youtube.com/watch?v=BttMA2higG4   

Ook naar jaarlijkse gewoonte organiseren we dit jaar ook weer de jaarmarkstand op de jaarmarkt van Dworp. Iedereen welkom om te proeven van de grote  variëteit  aan jenevers, een frisse pint of een andere frisse drank!

Tot dan!

De leidingsploeg

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *