Dia-avond + oproep security jaarmarktfuif

Dia-avond:

Niet vergeten, komende zondag ( 16u30-18u) na de Chiro zal de dia-avond doorgaan. Deze zal doorgaan in onze eigen lokalen in het zaaltje op het gelijkvloers. Voor de dia avond (14u-16u30) is het gewoon Chiro. Vanaf 16u30 zijn dus alle ouders welkom aan de lokalen.

Security jaarmarktfuif:

Voor onze jaarmarktfuif (19/10) zijn wij nog steeds op zoek naar mensen die graag een handje zouden toesteken. We zijn nog op zoek naar een aantal mensen voor security die avond. Indien je interesse hebt, aarzel dan niet om iemand van de leiding aan te spreken na een Chiro zondag of een berichtje te sturen naar iemand van de leiding.

Groetjes,

De leiding

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *