Rakker activiteit door het Gewest

Beste,

Zondag 2 juni vindt er een rakker activiteit plaats te Stroppen Halle georganiseerd door het Gewest. We, enkele leiders dat geen examens hebben, gaan met hen hier naartoe. Deze activiteit duurt van 14u30 tot 17u30. We spreken daarom af om 14u aan onze lokalen om samen tot daar te gaan en zijn rond 17u45 terug aanwezig aan de lokalen. Afhankelijk van met hoeveel ze zullen zijn, kunnen we wel wat hulp gebruiken betreffende het vervoer heen en terug. Ze dienen 1 euro mee te nemen voor het 4-uurtje dat voorzien wordt door het Gewest zelf.

We zouden tegen donderdag 30 mei een aantal moeten doorgeven, gelieve dus iets te laten weten indien je zoon zeker komt. Kom je last minute toch is dit zeker geen probleem.

Alvast bedankt en tot zondag!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *