Nieuwe lokalen

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Eindelijk is het zo ver! De nieuwe lokalen zijn af!
Zondag is het geen Chiro maar we gaan wel verhuizen, iedereen is welkom om 14u aan mobikit om te komen helpen. Dit geeft ons de mogelijkheid om de lokalen al zo goed mogelijk in orde te brengen tegen de volgende Chiro zondag op 17 maart.

Vrijdag 15 maart zijn jullie om 17u welkom aan de nieuwe lokalen voor de openingsreceptie. De gemeente komt langs voor de officiĆ«le opening en jullie kunnen de lokalen komen bezichtigen. De Aspi’s zullen de bar verzorgen en er zal een ruim assortiment aan dranken en streekbieren zijn.

Kan je er vrijdag niet bij zijn? Geen probleem, op zaterdag 16 maart om 19u zijn jullie opnieuw welkom om de nieuwe lokalen te komen bezichtigen en te genieten van een lekker streekbiertje van de Aspi’s.

Hopelijk tot zondag en anders tot volgende week!

Met vriendelijke groeten,

De leiding

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *