Halloween

Ben je een echte griezelfanaat en heb je zin om te huiveren en te beven? Dan zit je hier aan het juiste adres. De Chirojongens van Dworp pakken dit jaar uit met een gloednieuw concept om van Halloween de tofste dag van het jaar te maken.

Dit jaar hebben we speciaal voor jou maar liefst TWEE escape rooms in elkaar gestoken. Natuurlijk blijven deze griezelige kamers binnen het thema van Halloween, dus wees gewaarschuwd…enkel de dapperste personen zijn toegelaten!

Dit zijn de thema’s van onze escape rooms:

 

Kamer 1 (vanaf 12 jaar): Vroenenbos 666: In deze kamer volgen we de beroemde familie die jaren geleden een horrorverhaal beleefde in het hartje van Dworp. Keer terug in de tijd en ontrafel de lang bewaarde mysteries van deze familie. Maar de tijd is jouw rivaal! Wees gewaarschuwd…

 

Kamer 2 (vanaf 6 jaar): De geest van Sint-Jan: Jarenlang wordt de jongenschiro van Dworp geteisterd door een geest. We hebben dit al die jaren voor het grote publiek geheim kunnen houden, maar de geest heeft grootse plannen voor de chiro…Benieuwd of jouw team geknipt is onze chiro te helpen? Schrijf je dan nu snel in!

 

Kamer 1 duurt een uurtje en kamer 2 een half uur. Je kan maar met maximum 6 mensen in je team zitten en minimum 2.

 

Lijkt dit niets voor jou? Geen zorgen! Onze aspi’s organiseren tegelijk een streekbierenbar. Zo kan je lekker genieten van een fris drankje in de hand.

 

Link inschrijving: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2wDjiHbvrhyRUWtr-UXJJdZhtuwNugA21qGNnUf-d6EjNYg/viewform?usp=sf_link

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *