Oproep voor kookouders

Beste, Chiro-leden en -sympathisanten, 
 
Elk jaar is van 21 tot en met 31 juli ons bivak ingepland en elke keer opnieuw worden wij hierbij vergezeld door twee supertoffe kookploegen die onze maagjes dagelijks vullen. Dit jaar hebben wij het spijtige nieuws te horen gekregen dat onze tweede kookploeg het na jaren vaste dienst liever eens aan anderen zou overlaten… .
Hierbij willen wij hen dus enerzijds nog eens heel erg bedanken om ons al die jaren op kamp te vergezellen!! Anderzijds niet getreurd, want hierbij doen wij ook een oproep aan ouders, familie en vrienden van onze andere chiro-leden om 5 dagen lekker te komen koken. Dus ben je geïnteresseerd om op bivak mee onze tweede kookploeg te vormen van 26 tot en met 31 juli, laat dan gerust iets weten via mail met vermelding van je telefoonnummer opdat wij jullie kunnen contacteren.
 
Wij zouden hiervoor binnenkort dan ook eens willen samenzitten met de geïnteresseerden om jullie de nodige uitleg te geven over hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Via volgende link kunnen jullie aangeven wanneer dit voor jullie zou passen en nadien communiceren wij de definitieve datum ter bevestiging:

Jullie kunnen Wito (0473/60.29.32) of Pieter (0478/53.03.15) voor extra informatie ook altijd contacteren.
 
Groetjes, 
De leiding

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *